Pénteken nyit a Vadhof! – Vadász-horgász-fegyvervásár Budaörsön

vadhof_vadaszat_horgaszat_fegyver_kiallitasEgy újabb nagyszerű rendezvénnyel bővül a vadászati kiállítások, szakvásárok sora; a hétvégén ugyanis első alkalommal nyitja meg kapuit a Vadhof.

Augusztus 30. és szeptember 1. között első alkalommal rendezik meg Budaörsön az őszi Vadász-Horgász-Fegyver vásárt. A program alapvető célja a hazai és a határon túli magyar kistermelők, gyártók, forgalmazók és alkotók meghívása volt a nemzetközileg is ismert termékek megjelenítése mellett.

A rendezvényt különböző programokkal színesítik, így útjára indítják a „Vad-kedd” gasztronómiai programot, a torkos csütörtök mintájára. Vadászati idényenként más-más vadból készült ételt szolgálnak fel az ínyenceknek a programhoz csatlakozó vendéglátóhelyeken.

A vásár háziasszonya: Lipp Adrienn lovas vadásznő, a Nemzetközi Safari Club médiakapcsolatokért felelős alelnöke, az úrkúti Vadászvilla tulajdonosa.

A rendezvény védnökei:
Cseke Sándor, Vadászújságírók Nemzetközi Szövetségének elnöke
Kovács László, Magyar Vendéglátók Ipartestület elnöke
Krivács András, Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke
Oláh Csaba, Vadászati Kulturális Egyesület elnöke
Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere

vadhof_vadaszat_horgaszat_fegyver_kiallitas

Megközelítés
A rendezvény helyszínéül szolgáló AutoExpó a Budapark területén található, a Keleti út 1. szám alatt, Budapest határában, a Törökbálinti horgásztó közvetlen közelében.

Autóval MEGKÖZELÍTHETŐ:
A rendezvény egyszerűen megközelíthető autóval, minden irányból, a “Budapark” táblát követve, mely minden csomópontban, lehajtónál, illetve körforgalomban jól láthatóan fel van tüntetve:

Budapest felől: az M1 kivezető szakászán, a Budaparki lehajtónál
Győr felől: szintén Budapest határában, a Budaparki lehajtónál
valamint az 1-es számú főúton, Budaörs és Biatorbágy irányából is, a Budaparki lehajtónál, a “Budapark” táblát követve jutunk az M1 Expo-hoz.

Nyitva tartás:
Augusztus 30. (péntek): 09:00 – 17:00
Augusztus 31. (szombat): 09:00 – 18:00
Szeptember 1. (vasárnap): 09:00 – 17:00

Belépőjegy árak:
Felnőtt: 1000 Ft
Kedvezményes csoportos belépőjegy egyesületek, vadásztársaságok, részére (minimum 6 fő egyszerre történő belépése esetén): 700 Ft/fő
Nyugdíjas: 700 Ft/fő
A felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermek, valamint a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők részére a belépés INGYENES!

(vadhof.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?