Figyelem! Már csak a héten lehet a kamarai tagdíjat bevallani!

Nemzeti-agrárgazdasági-kamara2013. augusztus  31-én lejár az adategyeztetés, tagdíjbevallás és -befizetés határideje a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál (NAK). A közhiteles adatbázisból beérkezett adatok alapján már minden  NAK által ismert tag megkapta a tájékoztató levelet, amely a bevalláshoz szükséges információkat tartalmazta. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ezért felhívja az érintettek figyelmét, hogy törvényi kötelezettségüknek eleget téve még ezen a héten tegyék meg bevallásaikat.

Az adategyeztetés és a tagdíjbevallás elektronikusan, a www.bevallasnak.hu oldalon tehető meg. Amennyiben valakit a kamarai törvény nem kötelez a tagságra, vagy más ügyben szeretné a NAK-al felvenni a kapcsolatot, úgy ennek az oldalnak az üzenetküldőjén keresztül érheti el a szervezet munkatársait.

Ha a gazdálkodóknak nincs internetelérése, bizalommal fordulhatnak a kamarai tanácsadókhoz is, akik segítenek a bevallás kitöltésben.

Fontos tudni, hogy a tagdíj önbevalló lapot aláírva mindenképpen el kell juttatni a kamara területileg illetékes megyei igazgatóságára. A tagdíj befizetésének pedig két módja lehetséges: vagy átutalással a 11749008-20190244 bankszámlaszámra,  vagy sárga csekken, amelyet a NAK megyei igazgatóságán vehetnek át, illetve a kamarai tanácsadójuktól kérhetnek a tagok. Mind az átutalásnál, mind a csekknél a közlemény rovatban a kamarai nyilvántartási számot fel kell tüntetni!

A NAK egyúttal felhívja tagjai figyelmét, hogy a már meglévő és a tervezett kamarai szolgáltatásokkal kapcsolatban online kérdőívet tett közzé. A szervezet arra kéri a gazdálkodókat, lehetőség szerint minél többen vegyenek részt a felmérésben, hogy a szolgáltatások fejlesztése és minőségük javítása ez által még inkább az érdekeiket szolgálja. A kérdőív a NAK nyitólapján www.nak.hu és a www.bevallasnak.hu internetes oldalakon is elérhető.

(NAK)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?