Konzum Trade Kft. – Kiemelt fontosságú a termények minőségének vizsgálata

konzumtradeclA Konzum Trade Kft. 1991-ben alakult, export-import vállalkozásként. Kezdetben mezőgazdasági termékekkel kereskedett, amely maga után vonta a szükséges eszközök és berendezések, valamint az ide vonatkozó szabványok és előírások megismerését.

A nemzetközi és hazai piacon ugyanakkor egyre inkább előtérbe került a termények minőségének a vizsgálata. Ezt a felmerült igényt igyekszik a Konzum Trade Kft. 1998 óta kielégíteni. Termékpalettánkban megtalálható minden olyan eszköz és berendezés, amely a gabonák minőség-vizsgálata során igényként felmerülhet akár kisebb, akár több ezer hektáros gazdaságokban, valamint a laboratóriumi vizsgálatok során.

A Konzum Trade Kft. számára fontos szempont, hogy a saját termékek mellett kiváló laboratóriumi és méréstechnikai műszereket is kínáljon.
A berendezések átadásánál a személyzet szakszerű betanítása, ezt követően pedig a folyamatos szervizszolgáltatás biztosított.

Kínálatukban szerepelnek a mintavétel és a raktározás során szükséges termékek, úgy, mint mintavételi zacskó, rosták, kézi mintavevők, halom-hőmérők, vagy az európai vezető terméket képviselő HERON automata termény mintavevő:

konzumtrade1

A további vizsgálatokhoz egyszerű nedvességmérőket és nagy értékű NIR/NIT infra analizátorokat, esésszámmérőket, laboratóriumi mérlegeket, szárítószekrényeket, darálókat kínálunk:

konzumtrade3

Számunkra fontos szempont, hogy a saját termékeink mellett kiváló laboratóriumi és méréstechnikai műszereket is kínáljunk.

konzumtrade2

A berendezések átadásánál a személyzet szakszerű betanítását, ezt követően pedig a folyamatos szervizszolgáltatást biztosítjuk.

(Konzum Trade Kft.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?