Agromaster erdészeti gépek – magyar fejlesztés magyar erdőgazdálkodóknak (+Képek)

GPS vezérlésű oltvány-csemete ültetőgépFigyelmükbe ajánljuk az AGROMASTER erdészeti gépcsaládot, amelyet a hazai erdészek hozzáértő munkájának segítségével fejlesztettünk ki.

Az alapműveléstől a záró munkáig választhatnak a felhasználók talajművelő, vetés-ültetéstechnológiai, betakarítás technológiai eszközöket;
rigolozó ekéket, erdészeti szuper nehéz-, lengőkaros-, sorközművelő-, pásztanyitó ékes tárcsás boronákat, faiskolai vetőgépeket, sorközművelőket, ágyás kiemelőket, erdészeti mélylazítókat, gyökérvágókat, csemete-, suháng- és oltvány kiemelőket, gödörfúrógépeket és csemete-, suháng-, oltvány ültető gépeket, amelyek manuális és félautomata változatban illetve GPS vezérléssel is kaphatók.

reklam120303_001

Karbantartási munkákhoz ajánljuk az erdészeti szárzúzóinkat, tuskó és gyökér eltávolításához a vízszintes tengelyű tuskó-gyökérkivágó gépeinket.

Külpontos és fix gödörfúró gépeinkkel akár oszlopok, akár kisebb erdők telepítését is megvalósíthatja.

Egy régen jól bevált szállító eszköz is a gyártói palettára került; a lovas kiközelítő kerékpár, amelyet nehezen megközelíthető, sűrűn benőtt erdők gyérítési munkálataihoz és közmunka programokhoz ajánlunk.

trayler01

A rigolozó ekéink már a legújabb trendet követik a PLUS változatban, amelyek utánhántoló ekefejjel vannak ellátva. A gyökérrel szennyezett területek szántásához gyökérvágó penge opciót lehet választani gépeinkhez. Ugyanezen ekék segítségével nem csak az erdészetben, hanem más mélyművelésű kultúrákban is dolgozhatunk: szőlőtelepítés, tormatermesztés. Rendkívül gazdaságosan lehet munkálatokat folytatni már 90-100 LE teljesítménytől, 60 cm művelési mélységtől.  Természetesen nem csak ágyekeként, hanem váltvaforgató változatban is rendelhetők 1-2-3 fejes változatban is.

imp_2md1100_50_60_01

Az erdészeti szupernehéz függesztett/vontatott rugóztatott tárcsás boronák az erdőtelepítés alapmunkáinak gépei. 560-660-510-760-810 mm-es átmérőjű csipkés lapokon, megerősített csapágyakon és tengelyeken gördülnek gépeink.

Erdészeti rugóztatott szupernehéz tárcsás borona - Laponkénti terhelés: 390kg!

Erdészeti rugóztatott szupernehéz tárcsás borona – Laponkénti terhelés: 390kg!

A lengőkaros, és sorközművelő tárcsák a faiskolai, illetve a frissen telepített erdő művelésében tudnak segítségünkre lenni.

Faiskolai sorközművelő, állítható művelési pozícióval

Faiskolai sorközművelő, állítható művelési pozícióval

am_imp_30_56h_01

Függesztett lengőkaros tárcsa – hidraulikusan összecsukható kivitel

A pásztanyitó ékes tárcsák különösképpen az új telepítésben, zöld területen segítheti az ültetőgép munkáját anélkül, hogy a területet teljes felületén át kellene forgatni. A tárcsalevelek leskalpolják a gyepes felső réteget, kinyitják a pásztát, az ék pedig az ültetési mélységben lazítja fel a talajt. GPS segítségével pontos, egyenes és párhuzamos művelést tudunk elérni, így az ültetőgéppel ugyanezen sorokra ráfordulva gazdaságosan és pontosan lehet telepíteni a csemetét, suhángot.

A faiskolai vetőgépeink a kormányozható sorközművelőinkkel egymás után használhatók 5 soros kivitelben. A vetőgéppel felső és mélyebb vetést is lehet végezni annak függvényében, hogy a gördülő vetőcsoroszlyát milyen helyzetben használjuk.

am_fonix_sm5_02_02

A kultivátorok különböző szerszámokkal használhatók, attól függően, hogy milyen munkát akarunk végezni az ágyásban.

Kormányozható sorközművelő kultivátor

Kormányozható sorközművelő kultivátor

Az ágyáskiemelőink 125 és 145 cm-es művelési szélességű ágyás kiemelésére képesek, rezgő tálcával vannak szerelve. A csemete-, suháng-, oltványkiemelőink külső és belső késes valamint hidraulikusan eltolható vibrotálcás kivitelben kaphatók.

imp_rel_145_01

Erdészeti mélylazítóink nagy segítséget nyújtanak a talaj vízháztartásának optimalizálásában, ugyanakkor akár csemeteültető gépeinknek is megfelelő, könnyen művelhető talajszerkezetet biztosíthatunk a gyökérrel szennyezett területeken is.

A gyökérvágóink 1-2 késes kivitelben is rendelhetők annak függvényében, hogy mekkora teljesítményű traktorral dolgozunk.

A függesztett kalapácsos szárzúzóink egyik érdekes technikai megoldása, hogy vízszintesen akár 1 méter távolságra is kitolhatók 1,4 métertől 3 méteres művelési szélességig. Belső zárt csapágyakkal 4 ékszíjpályás kivitelűek.

DSCF6433_rotomulcher201h_01

A tuskó- és gyökérkivágó gépeink akár szőlőtőke, suháng, érett erdő tőke és gyökér kivágására is alkalmasak. Cserélhető, nagy kopástűrő fogakkal rendelkeznek, munkájuk során megelőzhető a talajuntság kialakulása. Rövid időn belül újra lehet telepíteni szőlőoltvánnyal, csemetével, suhánggal a terület.

imp_sc600_01

Az ültetéstechnológiánk egyedülálló Magyarországon! Gépeink segítségével a gödörfúrásos technológiához képest akár ötször, tízszer nagyobb területet tudunk készre telepíteni, és a megfogantatási arány is majdnem 100%-os. Egy év után a növekmény lombozatán mérve nagyjából 1 méterrel nagyobb átmérőjű a lombkorona. A gép használata rendkívül gazdaságos és gyors, 4 fős kezelő személyzetet igényel.

GPS vezérlésű oltvány-csemete ültetőgép

GPS vezérlésű oltvány-csemete ültetőgép

Cégünk alapelve, hogy mindenkor megfeleljünk a kor technikai kihívásainak, ezáltal a vásárlóinknak a legmegfelelőbb eszközöket tudjuk produkálni, amelyek a szigorú hazai talaj- és időjárási viszonyoknak is megfelelnek.

Erdészeti csemete- és suhángültető gép

Erdészeti csemete- és suhángültető gép

Egyedi gépek megtervezését és legyártását is szívesen vállaljuk!

AGRO – PORTA
Debrecen, Széchenyi u 84.
http://www.agroporta.hu

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?