Antonio Carraro erdészeti traktorok (+KÉPEK, VIDEÓ)

antonio_carraro_1Az Antonio Carraro traktorgyártó vállalat egyik legerősebb mezőgazdasági traktora a TRG 10400-as modell. A 95 LE teljesítmény leadását VM Daimler-Chrysler 4 TURBO Intercooler motor biztosítja.

A TRG modellekbe szerelt elektronikus kapcsolású összkerékhajtás, elektronikus kapcsolású differenciálzár és az elektronikus kapcsolású TLT mind-mind a gépkezelő munkáját segítik. A joystick vezérlésű hidraulikarendszer a munkaeszközök kényelmes és pontos irányítását teszi lehetővé.

A TRG típus további kedvező tulajdonsága, hogy megfordítható kormány-ülés rendszerrel készül, amelynek köszönhetően a front függesztésű munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők.

Az Antonio Carraro cég egyedi fejlesztése a beépített ACTIO™ alváz – a hossztengely mentén, a tengelyek 15 °-os elfordulása –, ami biztosítja mind a négy kerék folyamatos, egyenlő vonóerő leadását.

antonio_carraro_1

Antonio Carraro traktorok több mint 100 éve készülnek Olaszországban, a világ minden pontján megtalálhatók. Magyarországon 1991-től értékesíti és szervizeli az Agrolánc Kft.

antonio_carraro_2

antonio_carraro_3

antonio_carraro_4

antonio_carraro_5

antonio_carraro_6

(Agrolánc Kft.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?