Fakitermelés, erdőgazdálkodás a számítógépen – Woodcutter Simulator 2013 (+Videó)

2390955-woodcutter_simulator_2013_coverMiközben a Farming Simulator 2013 hatalmas rétegeket hódított meg, és szeptemberben kijön a játék konzolra is, addig az erdész szakma sem marad számítógépes játék nélkül. A Woodcutter Simulator 2013 az erdőgazdálkodókat, favágókat – és a szakma iránt érdeklődőket – célozza meg. Ha nem elég az erdei munka, a PC előtt is folytathatjuk az erdészeti munkálatokat – akár a legkomolyabb erdészeti gép segítségével is.

A fa ősidők óta az emberek legfőbb építési anyaga. Ahhoz, hogy a megfelelő minőségű és mennyiségű árut kitermeljük, gondos és szakértő gárdára van szükség. Ez egy embert próbáló feladat, nem is mindenki alkalmas rá. Most itt a lehetőség arra, hogy egy kicsi, de profi fakitermelő üzem feladatait elvégezd.

Hatalmas munkagépek használatával tudod teljesíteni a rád váró feladatokat, amelyek a kivágástól egészen a készre gyártott rönkök leszállításáig terjed. Arra kell figyelned, hogy a partnerek néha türelmetlenek, és sietned kell, ha időben végezni akarsz, különben lemondják a megrendelést.

A motorfűrésztől a forwarderig szinte mindent ki lehet próbálni a játék során.

Az alkotást ugyanaz a csapat készítette, mint akik a Farming Giant vagy éppen az Airport Simulator című népszerű alkotásokat, a Woodcutter Simulator 2013 keretein belül pedig új gépeket, nagyobb realizmust és komolyabb szabadságot ígérnek a játékosoknak.

Ha pedig már szóba került a Farming Simulator konzolos változata, amely szeptember jut el az emberekhez, akkor megmutatjuk annak is az előzetesét:

(Erdő-Mező Online; pcgame.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?