XI. Axiál Gépkezelői Olimpia – Összecsaptak a Manitou és Gehl rakodógépek (+Képek)

gepkez_erdomezo9129 Manitou és 28 Gehl versenyző mérkőzött meg egymással külön-külön versenypályán a XI. Axiál Gépkezelői Olimpián. A június 1-jén a tartott rendezvényre több ezer látogató volt kíváncsi a bajai Petőfi-szigeten.

Képgalériánk a XI. Axiál Gépkezelői Olimpiáról >>>
A fotókat köszönjük Kökény Somának!

A 11. alkalommal megrendezett Axiál Gépkezelői Olimpia idén sem telt unalmasan, számos idegborzoló programmal várták a szórakozni vágyókat. Lehetett hintázni például 7-10 méteres magasságban, vagy a fiatalabbak és kevésbé bátrak kedvéért 3 méter magasságban. A Quad pálya is reggeltől estig nyitva állt a terepmotorozás szerelmeseinek. Látványos volt Erdős Csaba Quad Show-ja, és a Repülő Kaszkadőr Show, de lehetett drukkolni Sinka „Popey” Zsolt erőművésznek, aki két Manitou megmozdítását is megkísérelte.

gepkez_erdomezo13

Az iparágon belül dolgozó Manitou és Gehl gépek kezelőinek versenyei, és a világ legdrágább és legnagyobb Manitou gépeinek a bemutatása mellett idén is volt a Celeb Futam, ahol Gaál Noémi, Demcsák Zsuzsa, Gombos Edina, Tatár Csilla és Vámos Erika mérkőzött meg egymással a Manitou rakodógépek segítségével.

manitou középdöntő

manitou döntő

gehl elődöntők

gehl döntő(Axiál Kft. nyomán)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?