Biomassza kazánok találkozója a RENEO kiállításon (+Videó!)

reneo31Szerda délután hivatalosan is megnyitotta kapuit a 32. CONSTRUMA építőipari kiállítás, amelyet első alkalommal egy különálló megújuló energiás rendezvény is kísér 2013-ban. Ez a RENEO. Az Erdő-Mező Online az első napon járt a kiállításon, és videós tudósításunkban mutatjuk be a kínálatot!

Április 10-én délután 14 órakor tartották a CONSTRUMA kiállítás ünnepélyes megnyitóját, ahol Ganczer Gábor, a HUNGEXPO Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a megjelenteket. Mint mondta, az építőipari szakkiállítás és a vele egy időben zajló négy másik kiállítás is a világ változásaira keresi a válaszokat.

“A CONSTRUMA mára egy tudásközpont lett” – hangsúlyozta a vezérigazgató, aki szerint a bemutatott szakmáknak össze kell fogniuk egy eredményes jövő érdekében.

reneo4

A megnyitón beszédet mondott Lenner Áron Márk, a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős helyettes államtitkára, aki az építőiparban várható trendfordulóról beszélt.

reneo5

A RENEO a D pavilonban kapott helyet, amely így megtelt a megújuló energiát hirdető cégekkel. Külön standdal jelent meg a Magyar Pellet Egyesület is, hogy az érdeklődők kérdéseire választ tudjon adni. Jakab Andrea irodavezető az Erdő-Mező Online-nak elmondta; még mindig van mit tenni, hogy tisztább képet kapjanak az emberek erről az energiahordozóról, de minden évben egyre jobb a helyzet.

reneo17

A nap, szél vagy éppen a geotermikus energia mellett a RENEO egyik központi témája a biomassza tüzelés volt, ami újdonságokat is tartogatott az érdeklődőknek. Ilyan volt például az SH-Tarm két kazánja, amelyet idén mutattak be először a hazai piacon. A dán terméket Simkó Róbert mutatta be portálunknak. A Multi-Heat fapellet, faapríték és gabonafélék eltüzelésére egyaránt kiváló eszköz, míg a Bonus Light egy igen népszerű és hatékony kazán.

reneo34

Dekoratív standdal jelent meg a rendezvényen a Viessmann, amely széles választékában szintén kínált biomassza tüzelésre kifejlesztett kazánokat.

reneo29

Ugyancsak nagy standon mutatta be kazánjait a Biokopri Kft. A horvátországi Centrometal termékek között fatüzelésű-, faapríték-tüzelésű, fapellet-tüzelésű kazán is volt.

reneo23

Jóval kevesebb négyzetméteren ugyan, de mégis széles választékkal várta az érdeklődőket a NESTRO is. Standjukon az egyik kiemelkedő termék a T4 automata fatüzelésű kazán volt.

reneo21

1993-tól gyártják, de hazánkban csak 2008-ban lépett piacra a VIGAS. Környezetbarát faelgázosító kazánjaikat szintén meg lehetett nézni a RENEO kiállításon.

reneo13

2012-ben CONSTRUMA díjat is nyert az egyik GUNTAMATIC termék, így az idei évben is sokan érdeklődtek a biomassza és faelgázosító kazánok iránt.

reneo15

A Kolton kazánok is szép számmal sorakoztak a kiállításon. A választék itt is rendkívül széles volt.

reneo19

A felhozatal kazánokból óriási volt, a bemutatott termékek mellett még további kazánok is várták az érdeklődőket. Felsorolás a teljesség igénye nélkül:

Defro

reneo26

ÖkoFen pelletfűtés

reneo24

Atmos

reneo31

Biodom kazánok

reneo1

A Hőterm standja

reneo7

MCZ

reneo9

Ergofém Kft.

reneo6

Szalontai

reneo36

Végül pedig a fatüzelés egyik norvég képviselője, a Jotul a Mani Kft. forgalmazásában.

reneo8

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

1 Hozzászólás “Biomassza kazánok találkozója a RENEO kiállításon (+Videó!)

  1. Andrea Töltl szerint:

    Tisztelt Olvasók,

    köszönjük a sok- sok pozitív visszajelzést termékünk – amely a Hungarotherm Kiállításon debütáló dán gyártmányú Bonus Light kazán volt iránt. Ha szükségük lenne további információra, szaktanácsainkra, forduljanak hozzánk bizalommal. Állunk rendelkezésükre.
    Köszönettel
    Az SR-THERM csapata

Vélemény, hozzászólás?