XXIII. Selmeci Diák Napok

selmecidiaknapok_cikkbeSopronban a Nyugat-magyarországi Egyetemen a selmeci-soproni hagyományok jegyében idén ismét megrendezik a Selmeci Diák Napokat (április 4-7.) immáron XXIII. alkalommal.

A Selmeci Akadémia jogutód intézményeinek hallgatói 1991-ben alapították meg a diáknapokat, amit az alapító okiratban lejegyzettek szerint minden évben más város rendez meg. Hagyományosan a rendezvényt egy bál nyitja meg, majd a további napokban a résztvevők megismerkedhetnek a rendező város nevezetességeivel, az egyetem és az egyetemi város sajátosságaival. Szakmai programok keretein belül a résztvevők megismerkednek a város környékét szegélyező domb és hegyvidéki erdőkkel, valamint üzemlátogatás alatt a faipari cégek bemutatására is sort kerítünk. A hétvégét megkoronázólag Cantus-versenyt rendezünk, majd a programsorozatot az elmaradhatatlan szakestély zárja.

A rendezvény célja az utódintézmények hallgatóit, és ezáltal a városok hagyományőrzését évről évre közelebb hozni egymáshoz egy hétvégi nívós rendezvény során.

Ezúton szeretnénk kérni az Ön/Önök segítségét, illetve anyagi támogatását annak érdekében, hogy a rendezvény ismételten létrejöhessen, valamint hogy a Selmeci Diák Napok rendezvénysorozat továbbra is töretlen maradhasson.

Támogatói hozzájárulás

Támogatása esetén mind a Diák Napokat, mind az egyetemi diákszervezeteket támogatja. Támogatása fejében reklámlehetőséget biztosítunk Önnek, illetve Önöknek, amely magában foglalja a Selmeci Diák Napokra készített póló hátoldalán való feltüntetést, valamint amennyiben biztosítják számunkra, a reklámanyagok terjesztését.

Kérjük, a jelentkezésüket a következő címen tegyék meg:
NYME Erdőmérnöki Kar HÖK
9400 Sopron, Ady Endre u. 5.
sdn2013sopron@gmail.com

Információt a következő telefonszámokon kérhet:
Bárdos Bence +3630/488-6454
Nagy Levente +3620/958-6656
Domokos Gábor +3630/474-7608

Jelentkezési határidő (támogatónak): 2013. március 29.

Bármilyen összeget szívesen fogadunk, 50 ezer forintos támogatás felett pedig biztosítjuk a pólón, illetve a kiadványokban történő megjelenést.

A támogatásokat az NYME Erdészeti és Faipari Hallgatói Alapítványon keresztül fogadjuk. Az alapítvány számlaszáma: 11634007-04648100-34000006

Kérjük, rövid válaszban jelezze a fent említett e-mail címen támogatási szándékát! Továbbá kérjük, hogy amennyiben rendezvényünket támogatja, a támogatás átutalásakor a közleményben tüntesse fel, hogy sdn2013sopron, illetve ha szeretné, hogy cégének logója megjelenjen a pólón, küldje el a fenti e-mail címre!

A rendezvény programja és a jelentkezési lap itt érhető el.

Körülbelül 250-270 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani. (Szállást 210 résztvevő számára tudunk biztosítani)

Bárdos Bence – elnök
Nagy Levente – titkár
Selmeci Társaság

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?