RecognizIR – Kompakt éjjellátó Bulgáriából (X)

recognizIRclAz OPTIX Co. speciálisan vadászok számára kifejlesztett éjjellátó és hőérzékelős képalkotáson alapuló termékek széles választékával érkezett a FeHoVa kiállításra. A bolgár cég 15 éve gyárt optikai termékeket, kiegészítőket illetve komplett éjjellátó és hőérzékelős rendszereket.

Az OPTIX 5 éve gyártja a kiváló minőségű és kivitelű hőérzékelős képalkotáson alapuló és éjjellátó eszközeit a vadászati piac számára. A FeHoVa kiállításon távcsövekkel, védőszemüvegekkel, fényképezőgépekkel és céltávcsövekkel jelentek meg.

A vadászok számára kifejlesztett legújabb innovációjuk a kis méretű hőérzékelős távcső, a RecognizIR. A RecognizIR  egy kompakt, könnyű, hőérzékelős képalkotáson alapuló eszköz, amelyet vadászok, civilek és hegyi mentők használnak megfigyelésre. Szélsőséges időjárási helyzetekben is kiválóan használható (vihar, sűrű köd, füst, por, hó vagy teljes sötétség esetén).

recognizIR

A továbbfejlesztett hőérzékelős távcső technológiai kutatások eredménye. Az érzékelő mikrobolométer mátrixokból áll, amelyeket amorf szilikonból készítettek. A részecskék mérete 25μm, a hőmérsékletre való érzékenysége kisebb mint 0,05°C.

Az objektív optikai elemei rendkívül tartós antireflex bevonatú lencsékből állnak, amelyek a legszélsőségesebb környezeti hatásoknak is ellenállnak. Az elektronikus képalkotásvezérlő segíti a valós érzékelést. A komplex algoritmusokon alapuló digitális feldolgozás hozzájárul a tökéletes és széles spektrumon mozgó képalkotó minőséghez. A RecognizIR  termékhez távirányító is csatlakoztatható (serial, USB), illetve analóg videókimenettel is rendelkezik.

Kapcsolat:
OPTIX Co. Bulgaria
www.optixco.com
optix@optixco.com
v.stanev@optixco.com

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?