Februárban újra vár a FeHoVa a Budapesti Vásárközpontban

A FeHoVa, a Kárpát-medence vadászainak, erdészeinek, horgászainak és természetkedvelőinek nem csak baráti, de szakmai találkozóhelye is.
Februárban újra vár a FeHoVa a Budapesti Vásárközpontban
Nagy sikerrel zárt a 2017-ben önállóan megrendezett FeHoVa! Február 9-én önállóan nyitotta meg kapuit a 24. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, melyen 19 ország 310 kiállítója vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. Régiónk legjelentősebb vadászati, erdészeti és horgászati rendezvényére 47.000 vadász, erdész és horgász érkezett a világ minden tájáról.

A kiállításról készült film itt megtekinthető:

A FEHOVA-t legközelebb 2018. február 15-18. között rendezzük a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Jegyezze elő naptárába már most!

A FeHoVa-n egyre hangsúlyosabban jelenik meg az erdőgazdálkodás és a fafeldolgozás témaköre. A kiállítás nem csak a vadászati, hanem az erdészeti, faipari cégeknek is egyedülálló fórum termékek, szolgáltatások, újdonságok bemutatására, a piac feltérképezésére, a kapcsolattartásra, új üzleti kapcsolatok kialakítására és az értékesítésre. Az állami erdőgazdaságok évről-évre exkluzív formában mutatják be vadász- és kiránduló területeiket a Földművelésügyi Minisztérium kollektív standján, ahol rendszeresen jelen vannak az erdészetek és az állami szervek döntéshozói, felsővezetői is. fehova_2017_2nap_56 2018-ban a szervezők igazi újdonsággal, közönség-csalogató látványossággal készülnek: STIHL TIMBERSPORTS® SERIES sportfavágó versenysorozat és bemutató – a kiállítás történetében először nagyszabású, nemzetközi favágó versennyel és bemutatóval várják a szakembereket és az érdeklődő nagyközönséget a FeHoVa-ra, hogy a STIHL-lel együtt népszerűsítsék a sportágat, az erdőjárást és az erdőgazdálkodást. A jubileumi rendezvény előkészületei már megkezdődtek. A cégeknek 2017. szeptember 30-ig van lehetőségük kedvezményes helydíjakon lefoglalni területüket: Kiállítóknak kedvezményes jelentkezési határidő: 2017. szeptember 30.! Kérdés esetén, a szervezők készséggel állnak rendelkezésre a fehova@hungexpo.hu e-mail címen vagy a +36-1/263-6149-es és a +36-1/263-6090-es telefonszámokon! Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.fehova.hu (Fehova.hu) erdomezolike