Erdész, fakitermelő vagy vadász munkatársat keresel? Akkor hirdess az Erdő-Mező honlapján!

Több éves tapasztalatunk azt igazolja, hogy az erdész, fakitermelő és vadász szakma rendszeres olvasója az Erdő-Mező Online erdészeti portálunknak, és az eddig honlapunkon megjelent álláshirdetésekről pozitív visszajelzések érkeztek az állami erdőgazdálkodók és a magánvállalkozók részéről is. Ha biztosra szeretnél menni, hogy az országos álláshirdető weboldalaknál kedvezőbb áron, de a szakmában célirányosan minél több emberhez eljusson ajánlatod, felhívásod, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Erdész, fakitermelő vagy vadász munkatársat keresel? Akkor hirdess az Erdő-Mező honlapján!

Országos referenciák

Korábban például Szabó Gergő fakitermelő vállalkozó számára könnyítettük meg a brigádépítést, de az Arbocus Kft. visszajelzése is az volt, hogy több jelentkezőt is cégükhöz irányított az Erdő-Mező felületein megjelent álláshirdetés. Emellett a múltban a Bakó fivérek csapatbővítésében is sikeres szerepünk volt. erdesz_allas Amennyiben neked is szükséges lenne új munkatársakra, dolgozókra, mi segíthetünk megtalálni őket.

Milyen lehetőségeid vannak?

Apróhirdetés: Ára: 10 000 Ft/havi csomag Ezért az árért 5 szabadon választott apróhirdetést adhatsz fel az Erdő-Mező oldalán, ami lehet álláshirdetés, használt gép, szolgáltatás, stb. Éves akció: 100 000 Ft/év PR-ckk bejegyzés: Ára: 40 000 Ft/bejegyzés Az álláshirdetés megjelenik az Erdő-Mező Online főoldalán, megosztjuk Facebook oldalunkon és csoportjainkban, valamint hírlevélben is kiküldjük többezer címre. Érdeklődni: Antalné Icsó Beáta antalneicsobeata@gmail.com 0620-516-2922 (Erdő-Mező Online)