Fakitermelők és faápolók is versenyeznek azért, hogy a STIHL arcai lehessenek

stihl_arca_kolyok_1Az ország szinte minden pontjáról pályáztak a STIHL Arca címre, a zsűri pedig mintegy 150 nevezőből 15 döntőst választott ki, akikre február 26-áig lehet szavazni.

“Az elbírálás során figyelembe vettük az arcotokat, az egyéniségeteket, de legalább ennyit számított a lelkesedésetek és a STIHL gépek iránti elkötelezettségetek is” – tudtuk meg az Andreas STIHL Kft.-től, ahol azt is elárulták az Erdő-Mezőnek, hogy öt kategóriát állítottak fel. A profiban fakitermelőket és faápolókat, a mosolygósban az akkus eszközöket használó hölgyeket, a kertészek között a hobbi felhasználókat és profi kertészeket találunk. De a legidősebbekre is szavazhatunk a tapasztaltak és a legfiatalabbakra a kölyök kategóriában.

stihl_arca_

Mi most röviden azt a két kategóriát mutatjuk be, ami erdészeti, fakitermelő szempontból tartogat érdekességet. Ilyen STIHL-eseket a profi mellett a kölyök kategóriában is találtunk!

Azok, akik a STIHL Arca cím büszke tulajdonosai lesznek, hitelesen képviselik majd a márka sokszínűségét. Szavazni pedig már azért is megéri, mert a voksolók között a STIHL 25 000 Ft értékű STIHL ajándékcsomagot sorsol ki.

 

PROFI KATEGÓRIA

Lajkó Bendegúz

„Természetközeli ember vagyok. Az alpintechnikával végzett favágás előtt a solymászat, a vadászíjászat, a sziklamászás és az erdészet töltötte ki az életem.”

stihl_arca_profi_1

Kardos András Péter

„Szeretem a STIHL szervizhátterét, de elsősorban a gépek megbízhatósága miatt használok STIHL-t. Az MS 193-asom, amivel a legtöbbet dolgozom, soha nem volt még szervizben.”

stihl_arca_profi_2

Hoffmann Péter

„Alpinista favágó vagyok, veszélyesfa-mentesítéssel, faápolással foglalkozom, és a kezdetektől fogva kizárólag STIHL gépeket használok.”

stihl_arca_profi_3

KÖLYÖK KATEGÓRIA

Bárány István

„Apukámtól örököltem egy FS 120-as fűkaszát és egy MS 390-es motorfűrészt, amik nagyon a szívemhez nőttek. Így kezdődött a STIHL iránti rajongásom.”

stihl_arca_kolyok_1

Szabó Máté Tamás

„Az összes STIHL gép a kedvencem. A fakitermelést még nagyapám mellett kezdtem. Mára én lettem a STIHL-es gyerek a környéken.”

stihl_arca_kolyok_2

Cseh András

„Hétközben mezőgazdasági gépeket javítok, amit hétvégente kerti munkával és veszélyesfa-kivágással pihenek ki.”

stihl_arca_kolyok_3

Szavazni IDE kattintva lehet az adott kategóriák versenyzőire >>>

(Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.