Megjöttek az új GINOP pályázatok - támogatás erdészeti gépekre, földmunkagépekre, technológiákra!

Örömhírt hozott a Télapó a Best Machinery irodájába, és ezt az örömhírt most megosztjuk Önnel is! 2016 várva várt, vissza nem térítendő pályázatai MEGJELENTEK! A GINOP 1.2.1-16 és a GINOP 1.2.2-16 pályázatok mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásaihoz és eszközbeszerzéseihez nyújtanak támogatást. A pályázatok keretében 5-25, illetve 25-250 millió forint igényelhető. A vissza nem térítendő támogatás mértéke (intenzitása) 35-50%.
Megjöttek az új GINOP pályázatok - támogatás erdészeti gépekre, földmunkagépekre, technológiákra!
Rendkívüli újdonság, hogy jelen kiírások keretében a földmunkagépek, illetve útépítő gépek nem kerültek kizárásra, így az erdészeti és faipari berendezések mellett ezekre is igényelhető a támogatás. A GINOP 1.2.2-16 tekintetében elmondható, hogy szabad vállalkozási zónának minősülő településeken megvalósuló fejlesztések esetén ágazati korlátozás nélkül igényelhető forrás, szabad vállalkozási zónán kívül a vállalkozások feldolgozóipari beruházásai támogathatók, míg a GINOP 1.2.1-16 esetében csak feldolgozóipari beruházások támogathatóak. liugong_greder Nem tudja, hogy cége szabad vállalkozási zónában üzemel-e? Kattintson, és nézze meg a településlistát honlapunk jelen felhívással foglalkozó szekciójában. A pályázatok beadása 2017. január 16-ától lehetséges, de a várható hatalmas érdeklődésre való tekintettel minden bizonnyal csak az első napon, napokban beadott pályázatokra jut forrás (összesen 44 milliárd forint kerül kiosztásra). A Best Machinery Kft. nem pályázati tanácsadó cég, de vállaljuk, hogy cégünknél történő gépvásárlás (vagy annak szándéka) esetében a teljes körű pályázati ügyintézést lebonyolítjuk Ön helyett.

Kattintson, és olvassa el a pályázatok részletes felhívását!

Kérjük, technológia- vagy gépbeszerzési szándék esetén mihamarabb keresse területileg illetékes mérnök, illetve értékesítő kollégáinkat, vagy írjon erre a levélre válaszolva. Észak- és Közép-Magyarország, Kósa Tamás: +36-20-966-28-38 Kelet-Magyarország, Pánya Sándor: +36-20-212-35-15 Nyugat-Magyarország, Horváth Károly: +36-20-453-57-56 Dél-Magyarország, Csonka Sándor: +36-20-980-28-31 liugong_reklam www.bestmachinery.hu erdomezolike