MagyarBrands díjas lett a VADEX Mezőföldi Zrt.

A MagyarBrands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immáron hetedik éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Ezt az elismerést vívta ki 2016-ban a VADEX Mezőföldi Zrt. a „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában, melynek szempontjai között szerepel például az identitás, a reputáció, a márkaépítés, a tradíció és a megbízhatóság.
MagyarBrands díjas lett a VADEX Mezőföldi Zrt.
Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nem csak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértői bizottság döntése egészít ki. Idén először immár három kategóriában díjazta a Szakmai Bizottság a márkákat: kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában.
"Erdőgazdaságunk vezetői, munkatársai büszkék a VADEX Mezőföldi Zrt. MagyarBrands Kiváló Üzleti Márka díjra, termékeink hazai és nemzetközi sikereire" - olvasható az állami erdőgazdaság hivatalos honlapján.
vadex_magyar_brands (Vadex Zrt.; Erdő-Mező Online) erdomezolike