Fuxtec gépek – profi felhasználóknak is!

A Fuxtec gépek 5 éve vannak jelen a német piacon, míg Magyarországon 2 éve elérhetők. A minőség záloga a folyamatos fejlesztés. A fűkaszák és láncfűrészek motorja például 2014-től már EURO2 besorolást kapott, ahogyan a négyütemű motorok is. A Fuxtec gépek ráadásul Kawasaki és Briggs and Stratton motorokkal szerelve is elérhetőek.
Fuxtec gépek – profi felhasználóknak is!
A gyár elérhető áron, megfelelő kerti eszközöket, motoros kerti gépeket kínál. Ráadásul az alkatrészellátást is hosszú távon biztosítják, amire a német partner a fedezet. (www.fuxtec.de) reinhofer_fuxtec A Fuxtec gépek egyik felhasználóját, a sopronkövesdi Reinhofer Balázst kérdeztük az eddigi tapasztalatairól. - Hogyan találkoztál a Fuxtec gépeivel? - Régi láncfűrészeket gyűjtök, javítgatok. Internetes felületeken gyakran fórumozok a témában, ott hallottam először a Fuxtec márkáról. Aztán kíváncsiságból vásároltam egy 6150-es típusú fűrészt. Elsőre látszott, hogy nem rossz a minőség, hanem annál jóval több. Remekül lehetett vele dolgozni, elég erős gép. Aztán elkezdett jobban érdekelni a gép, és elhatároztam, hogy pont az olcsó alkatrészárai miatt egy ilyenből építek egy úgynevezett "HOT SAW"-ot azaz verseny láncfűrészt. Egy nagyjából 5 lóerős gépet sikerült faragni az eredeti 3,2 lóerőből. A munkahelyemen, Ausztriában, egy olyan cégnél dolgozom, ahol rendszeresen kell kaszálnunk, füvet nyírnunk, időnként fákat kivágnunk. Néhány rossz élmény után, amit más gépek okoztak, egy Fuxtec MFS 520-ast rendeltünk, ami azóta is remekül végzi a dolgát. Annyira meg voltunk elégedve vele, hogy amikor az öreg Honda fűnyírónk is feladta a szolgálatot, egy Fuxtec FX-RM2055-öst vásároltunk.

fuxtec_kasza

- Beszéljünk egy kicsit részletesebben a Fuxtec motorfűrészéről... - Azt hiszem, lassan kirajzolódik nálam, hogy mi is a Fuxtec 6150... Az igazi "igásló" szerepét betöltő láncfűrész. Van szebb is, jobb is, erősebb is. Nem ismerik annyira a nevét, de ha dolgozni kell, akkor ott van. Olcsón fenntartható láncfűrész, de az árkategóriájában szinte kétszer olyan erős, mint a társai. Egyszerű technikai felépítése miatt szakszerű használat esetén hosszú élettartam várható, és jó a szervizháttér is. Úgy gondolom, hogy olyan apróságok a hátrányai, amiket a vásárláskor megtakarított pénz feledtet velünk. Szinte említésre sem méltóak. Egy arany középútnak gondolom ezt a gépet.

fuxtec_furesz

  Érdeklődjön a Fuxtec gépek iránt az alábbi elérhetőségeken: FUXTEC Kft. 4405 Nyíregyháza, Folyóka u 14 06-20-341-39-20 info@fuxtec.hu www.fuxtec.hufuxtec_logo Telephelyünk Nyíregyházán található, de a terveink között szerepel a bővítés, további terjeszkedés. Jelenleg Európa 9 országában (Németország, Portugália, Franciaország, Szlovákia, Csehország, Belgium, Románia és Horvátország) van Fuxtec képviselet. (Fuxtec Kft.; Erdő-Mező Online) erdomezolike