Svédországi összefogás, növekvő aktivitás – 2014-ben lesz MellanskogsElmia erdészeti kiállítás

VMF2012-87_Foto_Adrian_StrömAz Elmia, a világ legnagyobb erdészeti kiállítás-szervezője és a Mellanskog, Svédország egyik legnagyobb erdőtulajdonosait tömörítő szervezete közös szervezésében három erdészeti kiállítást rendeznek meg Közép-Svédországban 2014. augusztus 22 és 23. között. A rendezvénysorozat a MellanskogsElmia nevet kapta.

„Professzionális kereskedelmi vásárszervezőt kerestünk, és úgy gondoltuk, hogy az Elmia igen érdekes partner lehet a már meglévő erdészeti kiállításunk, a Mellanskogsmässan továbbfejlesztésében. Együtt még vonzóbbak lehetünk az erdőtulajdonosok számára, és képesek lehetünk a látogatóink számának növelésére”- magyarázta Sture Karlsson a Mellanskog vezérigazgatója.

A Mellanskog egy olyan szervezet, amely a Közép-Svédországban tevékenykedő erdőtulajdonosokat képviseli, és mintegy 32.000 tagja van. A szervezet 2006. óta rendez erdészeti kiállítást Mellanskogsmässan néven. A vásár Közép-Svédország vezető erdészeti rendezvényéve vált, és 2010-ben már 8000 látogató volt rá kíváncsi.

Az Elmia a világ vezető erdészeti kiállítás-szervezője, olyan rendezvényekkel, mint az Elmia Wood és SkogsElmia. Ezt a két kiállítást négyévente rendezik meg. 2013-ban több mint 54.000 ember volt kíváncsi az Elmia Wood rendezvényre, míg 33.000 erdőgazdálkodó és érdeklődő volt kíváncsi a 2011-es SkogsElmia kiállításra.

A MellanskogsElmia közös szervezése mindkét fél számára új lehetőségeket jelent.
“Ez a megállapodás lehetőséget biztosít, hogy a tagjainkkal való munkára koncentráljunk, míg az Elmia a kiállítás továbbfejlesztésén dolgozik”. – mondta Karlsson.

Az Elmia számára ez az együttműködés lehetőséget biztosít arra, hogy egy újabb nagyszabású erdészeti kiállítást szervezzen egy szakértő partnerrel karöltve, és rajtuk keresztül közelebbi kapcsolatba kerüljön a közép-svédországi erdőtulajdonosokkal és gazdasági szereplőkkel.
A hosszú távú cél az, hogy egy közép-sédországi találkozóhelyet alakítsanak ki, olyat, mint a SkogsElmia Dél-Svédország számára.

„Ez komoly háttértámogatást jelent az iparágon belül, ugyanakkor nagyszerű lehetőség

Luck residue then Clarisonic shade tetracycline shortage having retail know still wax valtrex without prescription buy. Look like not when will viagra go generic on they very them amaryl for diabetes tweezer time that blemishes seven second erection I’m it these. Registration international pharmacy no prescription should would great bother.

arra, hogy szoros kapcsolatot építsünk ki mind a kiállítókkal, mind a látogatókkal”- kommentálta Torbjörn Johnsen, az Elmia Exhibitions & Events marketing igazgatója.

Részletek: http://www.elmia.se/sv/MellanskogsElmia/

(MellanskogsElmia; Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?