Gribek Dániel

gribek_danielGribek Dániel
főszerkesztő

Elérhetőség:
gribek.szkr@gmail.com
06-20-476-16-27

Születési idő: 1988. 05. 05.
Születési hely: Budapest

Jelenlegi település: Pilisvörösvár

 

Gribek Dániel hivatalos Facebook oldala >>>

Rövid életrajz:
Gribek Dániel 1988. május 5-én, Budapesten született. Tanulmányait az Óbudai Harrer Pál Általános Iskolában kezdte, majd az Óbudai Gimnáziumban szerzett érettségit. Gödöllőn, a Szent István Egyetem Mezőgazdasági- és Környezettudományi Karán 2010-ben végzett vadgazda mérnök szakon.

Újságírói pályafutását a Szent Korona Rádió internetes Erdőzúgás című vadászműsorával kezdte, majd több mint két évig a Duna TV Gazdakör című műsoránál dolgozott a Szent István Stúdióban annak átalakulásáig. Miután videós és online szerkesztőként dolgozott az Agroinform portálnál, jelenleg az Agrofórum Szaklap munkatársa. Vadászat, erdőgazdálkodás és mezőgazdaság témakörben többek között a Magyar Hírlap “A vidék Magyarországa” rovatában, az AgrárUnió Szaklapban, a Haszon Agrár Magazinban, az Erdészeti Lapokban és a Nimród Vadászújságban jelentek meg cikkei.

2010-ben elindította a Pest megye északi régiójában pilisvörösvári központtal működő helyi portálját, a Varkapu.info híroldalt, 2013 óta az Erdő-Mező Online és Magazin, 2016. márciusától pedig az Erdeiprogramok.hu portál főszerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?