STIHL Bajnokok Bajnoka – Szeged

Térkép betöltése...

Időpont
2017.05.20
Egész nap

Helyszín
Szeged

Kategória


Május 20-án, szombaton rendezik meg a STIHL Bajnokok Bajnoka versenyt. Az egyenes kieséses megmérettetésre a 2016. szeptemberi országos döntő legjobb nyolc csapata kapott meghívást.

Helyszín: Szeged
A rendezvény ingyenes.

 

Részletek hamarosan!

2017. május 13-án Császáron megrendezett észak-nyugat magyarországi forduló videós összefoglalója:

2017. április 22-én Gyulán megrendezett dél-alföldi forduló videós összefoglalója:

 

Videók a 2016-os regionális versenyekről és a döntőről:

Szeptember 17-én, szombaton, Ráckevén tartották a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság döntőjét, amelyet 2016-ban az Északerdő Zrt. I. csapata nyert meg.


Szeptember 17-én a Győr-Moson-Sopron Megyei Vadásznap részeként, a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. szervezésében lezajlott az utolsó regionális selejtező is a Szombathelyi Erdészeti Zrt. győzelmével.

Öt csapattal indult az Északerdő Zrt. a bükkzsérci STIHL regionális fakitermelő versenyen, augusztus 27-én, ahol az állami erdőgazdaság két gárdája is dobogóra állhatott, egy további pedig hatodik lett, így indulási jogot szerzett az országos döntőre.

Május 28-án, kellemes nyári melegben rendezték meg a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság Budapest környéki regionális fordulóját, a Keszegi Favágó Versenyt, amelyen 21 csapat mérte össze tudását. A napot végül a mostanában verhetetlen, a Bajnokok Bajnoka címet is elnyerő Vértesi Erdő Zrt. első csapata zárta a legsikeresebben.

Rendkívül izgalmas, élvezetes versenyen, pikáns döntőben győzött a Vértesi Erdő Zrt. favágó csapata az idei STIHL Bajnokok Bajnoka versenyen, amelyet Szegeden, a múzeum közelében rendeztek meg május 21-én. Az egyenes kieséses megmérettetésre a 2015. szeptemberi országos döntő legjobb nyolc csapata kapott meghívást: a Vértesi Erdő Zrt., a Dalerd Zrt. – Nagy István, a Ritrovi Kft., a Ritrovi – Bakófi, a Dráva Völgye, a Szombathelyi Erdészeti Zrt., a Zalaerdő Zrt. – Bicsák József e.v. és a Pilisi Parkerdő Zrt. csapata.

Csodálatos környezetben, a Mecsek egyik legszebb részén, Orfűn rendezte meg a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság második, dél-dunántúli fordulóját a Mecsekerdő Zrt. Május 7-én az állami erdőgazdaságok diadalát hozta a megmérettetés miután a dobogóra a SEFAG Zrt – KNT, a Mecsekerdő Zrt – Ritrovi Kft. valamint a Zalaerdő Zrt. csapata állhatott fel. Pontosabban állhatott volna, ha az eredményhirdetést nem mossa el az eső…


Április 16-án, szombaton kezdetét vette a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság, miután az ásotthalmi Bedő Albert Erdészeti Szakképző Iskola és Kollégium szervezésében megtartották a dél-alföldi regionális selejtezőt.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?