25. Országos Vadásznap – Békés megyei vadásznap – Mezőberény

Térkép betöltése...

Időpont
2017.08.26
Egész nap

Helyszín
Mezőberémy

Kategória


Idén az Országos Magyar Vadászkamara Békés Megyei Területi Szervezete, a Mezőberényi Vadásztársaság és Mezőberény Város Önkormányzata rendezi a 25. Országos Vadásznapot.

Tisztelettel meghívjuk Önt az Országos Magyar Vadászkamara és a Békés Megyei Területi Szervezete, a Mezőberényi Vadásztársaság és Mezőberény Város Önkormányzata a “finoman elbűvölő településen”, 2017. augusztus 26-án rendezendő 25. Országos Vadásznapra

Az Országos Vadásznap programjai között új vadászok eskütétele, fegyver- és íjász bemutatók, solymász- és kutyabemutató, kézműves vásár, játszóház, kürtbemutató, kiállítás és egész napos kulturális program várja a látogatókat a városközpontban található Városi Ligetben és környékén. Az esemény egyik fő programja a helyszínen megrendezésre kerülő koronglövészet, illetve a vadételek főzőversenye.

Rendezvényünket megtisztelik jelenlétükkel:

Díszvendégek:

Habsburg György főherceg
Wenckheim László gróf
Dr. Kemény Dénes

Fővédnökök:

Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az OMVV elnöke
Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter
Védnökök:

Dankó Béla országgyűlési képviselő
Zalai Mihály Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlés elnöke
Dr. Takács Árpád Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója

Az Országos Vadásznap rendezvénye mellett különböző szakmai és további szórakoztató programokkal várunk minden kedves érdeklődőt 2017. augusztus 25-én, pénteken és 2017. augusztus 27-én, vasárnap is.

Részletek:       info@mezobereny.hu;

Tel.: +36-70/4002407

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?