Megnyitott a FeHoVa PLUSZ!

2021. szeptember 25. és október 14. között rendezik meg az „Egy a Természettel” (One With Nature) Vadászati és Természeti Világkiállítást.
Megnyitott a FeHoVa PLUSZ!

A világkiállítás központi rendezvénye és széles programkínálata mellett 2021. szeptember 30 - október 3. között kiemelt esemény a FeHoVa PLUSZ!

Hosszú szünet után újra 4 nap fergeteges FeHoVa hangulat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban! Ezen a 4 napos rendhagyó eseményen felsorakoznak a vadászat, horgászat és természetjárás képviselői. Közel 100 cég mutatja be termékeit és szolgáltatásait az E pavilonban, hogy a látogatók újra találkozhassanak kedvenc, rég nem látott kiállítóikkal, esetleg újakat ismerhessenek meg, kedvükre nézelődhessenek, válogathassanak a széles kínálatból, hogy az élménydús nap végén egy régen áhított sörétes puskával, vadászkalappal, könyvvel, orsóval, horgászbottal vagy egy kedves vásárfiával térhessenek haza.

Az Erdő-Mező standja is várja a látogatókat!

A hagyományokhoz híven az Erdő-Mező az Erdeiprogramok.hu-val közös standdal (E pavilon, E45B)  vesz részt az eseményen. Gyereksarokkal, friss magazinnal és “Szerintem az erdő…” fotófallal várjuk az erdészet, vadászat iránt érdeklődőket. Már megtekinthető az első napról készült fotógalériánk és kedvcsináló videónk is:

Találkozzunk szeptember 30. és október 3. között a HUNGEXPO-n!

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a HUNGEXPO-ra vezető Albertirsai út nem lesz elérhető a nagyközönség számára személygépjárművel. A megközelítésről bővebb információ itt olvasható>>> Kérjük, indulás előtt tájékozódjon a belépési feltételekről! A világkiállítás látogatói kisokosa itt található>>>  Bővebb információ, részletes program>>>