Orvvadászokat fülelt le a rendőrség Bodrog közelében

orvvadaszat_1A Marcali Rendőrkapitányságon szeptember 5-én tettek bejelentést arról, hogy Pusztakovácsi külterületén orvvadászok elejtettek egy gímszarvas bikát, aminek agancsait lefűrészelték. Ezt követően októberig több hasonló eset is történt a környéken.

A járőrök október 13-án, 22 óra körül Bodrog közelében egy gépkocsiban igazoltattak egy nőt és egy férfit. A jármű átvizsgálásakor a rendőrök a hátsó ülésen egy távcsöves lőfegyvert, lőszereket, vasfűrészt és vadászathoz használt eszközöket találtak, amiket lefoglaltak. Megállapították, hogy a 32 éves férfi rendelkezett fegyvertartási engedéllyel, de vadászengedéllyel nem.

Mivel a kaposvári lakosok gyanúsíthatóak voltak a Pusztakovácsi határában elkövetett orvvadászattal, ezért az egyenruhások elfogták és előállították őket a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

orvvadaszat_2

A nyomozók a 32 éves férfit és a 38 éves nőt orvvadászat bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, akik vallomásukban elismerték a bűncselekmény elkövetését.

(police.hu)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?