Így épül és szépül a FeHoVa – Fotók a kulisszák mögül

fehova_epites_20Gőzerővel épülnek és szépülnek a standok a FeHoVa vadászati kiállításon, amely a nagyközönség előtt csütörtökön nyitja meg kapuit. Még mindenfelé dobozok hevernek és létrák állnak, de komoly munka folyik a Hungexpo pavilonjaiban, így holnap teljes pompájában látható majd minden stand – köztük az Erdő-Mező igencsak eldugott kiállítási területe is.

Miközben mi is standunkat építjük az A pavilon 103A1 területén, körbejártuk a kiállítást, és fotóztunk néhányat, hogy körbenézhessetek, milyen is a FeHoVa nulladik napja, amikor még csak a kiállítók dolgoznak, építenek.

Keressétek az Erdő-Mezőt a FeHoVa kiállításon!

Ugye, beköszöntök nekünk a standra? Billenővályús elektromos körfűrészt nyerhettek, állatnyomos posztert vásárolhattok, Erdő-Mezős nyakbavalót kaphattok, és az új Erdő-Mező Magazint is megtaláljátok standunkon a csütörtökön nyitó FeHoVa vadászati kiállításon. Már, ha megtaláltok bennünket, mert a lehető legrosszabb standhelyre kerültünk – a jakuzzik, bőrtáskák, fotelek és zöldségpucolók mögé, viszont legalább a kutyabemutatóhoz közeli részre. Akár játszhatnánk is, hogy aki megtalál bennünket, az egy Erdő-Mezős nyakbavalót kap, csak jelezzétek, hogy olvastátok ezt a bejegyzésünket! Indulhat a kincskeresés? 

fehova_epites_22

fehova_epites_1

fehova_epites_20

fehova_epites_19

fehova_epites_21

fehova_epites_18

fehova_epites_17

fehova_epites_16

fehova_epites_15

fehova_epites_14

fehova_epites_13

fehova_epites_12

fehova_epites_11

fehova_epites_10

fehova_epites_8

fehova_epites_7

fehova_epites_9

fehova_epites_6

fehova_epites_3

fehova_epites_4

fehova_epites_2

(Gribek Dániel – Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?