FeHoVa 2018 – gyerekeknek is!

fehova_2017_3nap_97A 25. jubileumi FeHoVa kiállítás előkészületei már megkezdődtek, a szervezők most is számos újdonsággal készülnek. Külön foglalkozások várják például a gyerekeket is!

A MOHOSZ horgász sulival, a Vadászati Kulturális Egyesület ismeretterjesztő programokkal, a BRFK balesetmegelőzési tanácsokkal, játékos feladatokkal várja a kicsiket.

A solymászok röptetéssel, a kutyások munkabemutatóval szórakoztatják majd az apróságokat, míg a sztárhorgászok különböző versenyekkel tesztelik, és ha kell, fejlesztik az utánpótlás tudását.

fehova_2017_3nap_76

Az Erdő-Mező munkatársai az Erdeiprogamok.hu csapatával gyermekfoglalkoztatót szervez. A standon felépített játszósarokban a gyerekek megismerkedhetnek többek között az erdő lakóival, a fák életével és az erdőjárás szabályaival.

Egyidejű rendezvények:

  • Íjász bajnokság és bemutató
  • FeHoVa-MEOE Nemzetközi kutyakiállítás (CAC, CACIB)

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival, találkozzunk az Erdő-Mező standján, az A pavilonban 103A területen!

fehova_2017_1_5

Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján.

A vadásztársaságok, horgászegyesületek és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Bővebb információ, részletes programok és online jegyvásárlás: www.fehova.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?