Jogtalanul hivatkoznak az Ipoly Erdő Zrt.-re tűzifakereskedők – Közlemény

ipolyerdoAz Ipoly Erdő Zrt. tudomására jutott, hogy az elmúlt időszakban magánszemélyek a vállalat nevében tűzifa szállítására vonatkozó ajánlatokat kaptak, melyben az ár megjelölése mellett, amennyiben 10% előleget elutalnak egy megjelölt bankszámlára, 72 órán belüli megtörténik a szállítás.

Az ajánlatot tevő nevesítette társaságunkat, azaz azt valószínűsítette, hogy a tűzifát Társaságunktól szerzi be.
Az ajánlattevő kifüggesztett hirdetéseken is kínálja a nevezett módon a tűzifát, az itt megadott telefonszámon ad felvilágosítást, és azt a számlaszámot, ahová a kért összeget utalni kell. Tudomásunkra jutott, hogy a teljesítés késlekedésekor arra hivatkozik, hogy az Ipoly Erdő Zrt. nem teljesítette a megrendelést.

tuzifa_pixa_2

Az Ipoly Erdő Zrt. felhívja a lakosság figyelmét, hogy nem alkalmaz tűzifa-értékesítés érdekében üzletkötőket, ilyen megbízást nem adott sem magánszemélyeknek, sem vállalkozásoknak. Tűzifa választékunkat kizárólag csak szervezeti egységeinknél közvetlenül lehet beszerezni.

Az Ipoly Erdő Zrt. az illetékes rendőrkapitányság felé megtette a feljelentést. Amennyiben hasonló ajánlattal keresik meg, kérjük az érintett lakosokat, hogy jelezzék a területileg illetékes rendőrkapitányságon, hogy további bűncselekmények ne történhessenek.

Ipoly Erdő Zrt.

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?