Vadgazdálkodási Alap – Összesen 1087 pályázat érkezett a vadászkamarához

tamogatas_kifizetesAz Országos Magyar Vadászkamara honlapján adott tájékoztatást az Országos Vadgazdálkodási Alap 2017. évi pályázati felhívására benyújtott pályázatokról. A felhívásra összesen 834 igénylés érkezett be, amelyekből 23-at konzorciumi formában nyújtottak be, így összesen 1087 elemi pályázatot kapott a szakmai szervezet.

Az érkeztetés során a megyei területi szervezetek összesen 45 formai hibás pályázatot találtak, amelyeket érdemi bírálat nélkül elutasítottak, ezekről az érintett vadászatra jogosultak már kaptak értesítést a megadott elektronikus címen. A befogadott (formailag megfelelő) pályázatokat december folyamán a megyei vadvédelmi és vadgazdálkodási bizottságok első fokon tartalmilag is elbírálták, ezen a szűrön 38 pályázatot javasoltak elutasításra.

A befogadott pályázatok összes támogatási igénye mintegy 836 millió Ft, amiből a konzorciumi igény meghaladja a 237 millió forintot.

penz_tamogatas

Következő lépésben az országos Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottság 2018. januárjában áttekinti a pályázatokat, rangsorolja azokat, és ajánlást terjeszt be az OMVK Elnöksége elé a rendelkezésre álló forrás erejéig a támogatásra javasolt pályázatokról.

A befogadott pályázatok azonosítóit megyei bontásban az ITT található táblázat tartalmazza >>>

(OMVK)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?