Lopott fát pakoltak fel a teherautóra, előállították a tetteseket

lopott_faAz Esztergomi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két szlovák állampolgár ellen. A gyanú szerint a két férfi 2017. október 4-én 3 óra körül egy szlovák honosságú tehergépjárművel érkezett a Süttő mellett található egyik erdőgazdasághoz.

A területen egy erdőrészletből kitermelt 5 erdei köbméter bükk tűzifa volt őrizetlenül. A teherautóra 4 köbmétert az erdészet engedélye nélkül felpakoltak és lopási szándékkal azt elszállították.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei 4 óra előtt pár perccel Süttőn ellenőrizték az Iveco típusú kisteherautót. A rendőrök a jármű átvizsgálása során a csomagtérben megtalálták a korábban felpakolt tűzifát. A járművezető a rakományának eredetével nem tudott elszámolni a rendőröknek azt mondta, hogy a fát kapta. A járőrök a két férfit az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a jármű rakterében lévő tűzifát lefoglalták és a két férfit gyanúsítottként kihallgatták.

falopas

lopott_fa

(police.hu)

Kapcsolódó cikk:
Kezdődik a falopás szezonja? Magánerdőből lopott akácot a környei férfi

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?