Az Év Munkáltatója Díjat kapta meg a SEFAG Zrt.

barkoczi_ev_munkaltatojaA Magyar Szakszervezeti Szövetség Év Munkáltatója Díjában részesült a SEFAG Zrt. csütörtök délután – számolt be a hírről a kapos.hu regionális portál.

Teljesen megtelt a Magyar Szakszervezeti Szövetség kaposvári székhelye kedd délután. A tavalyihoz hasonlóan idén is átadták az Év Munkáltatója Díjat. Ez alkalommal a SEFAG Zrt. részesülhetett a rangos kitüntetésben.

– Olyan céget kerestünk, ahol emberi módon bánnak a munkavállalókkal, rendezettek a munkaügyi kapcsolatok, vannak különböző juttatások, megfelelő bérek, jövedelmek – mondta Svajda József, a Magyar Szakszervezeti Szövetség megyei elnöke.

A somogyi erdőgazdaság vezérigazgatója szerint a SEFAG Zrt. sikere főként a dolgozók szakmai tudásának köszönhető.

barkoczi_ev_munkaltatoja

– Egy vezetőnek nem csak a tulajdonos oldaláról fontos az elismerés, hanem a dolgozói oldalról is, és a Magyar Szakszervezeti Szövetség elismerése gyakorlatilag a dolgozói oldal visszajelzését adta nekem mint vezetőnek – válaszolta Barkóczi István, a SEFAG Zrt. vezérigazgatója.

Somogyban a SEFAG Zrt. több mint 2000 embernek biztosít megélhetést. Az alapbéren túl iskolakezdési támogatás, jogsegélyszolgáltatás, munkaruha, illetményfa illetve hűségjutalom is színesíti a plusz juttatások körét.

(kapos.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?