Rádőlt egy fa a Bács-Kiskun megyei Borotán egy favágóra, nem élte túl

A férfi később belehalt a sérülésekbe, hiába vitték társai egyből a balesetet követően a jánoshalmi orvosi ügyeletre - írja a baon.hu. Társai reménykedtek, hogy túléli a férfi az esetet, ugyanis útközben még magánál volt, azonban a rendelőben - vélhetően - a mellkasi és fejsérüléseinek következtében életét vesztette.

Rádőlt egy fa a Bács-Kiskun megyei Borotán egy favágóra, nem élte túl

A Baon megkeresésére a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság annyit közölt, hogy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

A Halasinfo.hu híre:

Egy 31 éves férfi halt meg, amikor fakitermelés közben eddig tisztázatlan okok miatt rázuhant egy fa. A tragédia még hétfőn délután történt a Jánoshalmához közeli Borotán. A férfi a fakitermelésen dolgozott a társaival a Borota melletti erdőben, ahol történt a munkahelyi baleset. A férfit a társai azonnal a jánoshalmi orvosi ügyeletre vitték, információk szerint útközben végig eszméleténél volt a sérülései nem tűntek súlyosnak. Nem sokkal később azonban az orvosi rendelőben a belehalt a sérüléseibe. Információk szerint súlyos fej és mellkasi sérülései voltak. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával indított vizsgálatot a halálesettel kapcsolatban ismeretlen tettes ellen.

(Blikk, baon.hu, Halasinfo.hu)