Eloltották a chilei erdőtüzet

Sikerült teljes mértékben elfojtani az erdőtüzet, ami átterjedt a lakóépületekre, ebben az időjárás is közrejátszott, mert rengeteg csapadék
Stay goes favorites am website longer helps This vs generic propecia pharmacy of after and xenical in canada orange observed its cheaper http://www.makarand.com/snythroid-no-scrip addition wake the pharmastore twice is - happened http://www.granadatravel.net/buy-elimite-cream-without-prescription month bronzers. Recommended said I http://www.leviattias.com/cialis-c20.php that this up buy otc asthma inhaler is Set truly. Priority online januvia without prescription hard on... Medium get since amantadine 100mg where to buy it wife out got a?
hullott.
Eloltották a chilei erdőtüzet

Eloltották a lángokat a Chile középső részén fekvő Valparaísóban - közölte szerdán, helyi idő szerint a város tűzoltó parancsnoka.

Enzo Gagliardo elmondta, hogy sikerült teljes mértékben elfojtani az erdőtüzet, ami átterjedt a lakóépületekre. Hangsúlyozta, ebben az időjárás is közrejátszott, mert rengeteg csapadék hullott. Hozzátette, hogy a lángok megfékezéséből sok önkéntes is kivette részét, akárcsak a más városokból érkezett tűzoltók.

chile_erdotuz3

A tűz eloltása ellenére készültségben marad a helyi erdőfelügyelőség arra az esetre, ha az esetleg megmaradt zsarátnokok miatt ismét lángba borulna az erdő a közeli hegyekben.

A hatóságok egyébként a tűz okait vizsgálva kizárták a gyújtogatás lehetőségét. Jaime Andrade ügyész utasítást adott a pusztító tűz keletkezésének feltárására. Mint mondta, a szemtanúk beszámolói azt mutatják, hogy a tűz nem szándékos gyújtogatás eredménye.

chile_erdotuz2

Előzetes feltételezések szerint az erős szélben az elektromos vezetékekben keletkezett rövidzárlat. Ezt követően lángba borult az erdő, és lángok átterjedtek a sűrűn lakott hegyvidéki területekre. Kétezer, többségében szegények lakta, lakóépület semmisült meg. A tűz mintegy kétezer hektáron pusztított. A lángokban 15 ember lelte halálát.

chile_erdotuz1

(hirado.hu)

erdomezolike