Erdészeti gépekkel és STIHL Timbersports bemutatóval is készül a II. KEMEXPO

pic3.phpIdén tavasszal, 2013. április 12. és 14. között másodjára nyitja meg kapuit Tatabányán a KEMEXPO Kiállítás és Vásár. Komárom-Esztergom megye legnagyobb vására idén még több helyi gyártó, illetve kis- és nagykereskedő számára biztosít lehetőséget, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat személyesen ismertessék meg, mutathassák be a közönségnek.

Pontos helyszín: Tatabánya, Ságvári Endre u. 9. – Sportcsarnok
GPS koordináták: É.sz.: 47°33’27.390” K.h.: 18°24’59.994”
EOV: Y: 602529 X: 246160

79953130314091610_kemexpo_facebook_715x260

Erdészeti gépek a Vibi Kft-től

Két évvel ezelőtt egy űrt sikerült betöltenie a Vibi Kft-nek, amikor az általa forgalmazott termékekkel megjelent a tatabányai piacon. Azóta is azon dolgoznak, hogy újdonságokkal tudjanak kedvezni vásárlóiknak, bővítve az erdészeti és a kertészeti gépeik palettáját. Németh Tibor ügyvezető mesélt a KEMEXPO-ra is kitelepülő cégről.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal állnak az érdeklődők szolgálatában?

Kertészeti, erdészeti gépekkel, az ehhez kapcsolódó robottechnikai újdonságokat kínálunk. Van automata fűnyírónk az uraknak, és felmosó robotunk a hölgyeknek. A kertészeti gépek, kiegészítők forgalmazása mellett szaktanácsadással, alkatrész kereskedelemmel és szervizzel is szolgáljunk vásárlóink igényeit.

Az idei évben másodszor is részt vesznek a KEMEXPO-n. Miért fontos Önöknek a kitelepülés?

A megfelelő reklám bevonzza a termékcsoport iránt érdeklődőket. Új vásárlókat, érdeklődőket nyerünk, akikből a vásár után is ügyfél válik, felkeresik az üzletünket. A tavalyi expo után hosszú hónapokig érezhető volt a kitelepülés pozitív hatása.

Mivel érkeznek a vásárba?

Tavaszi akcióval. Gépkategóriánként számos termékünket kedvezményes áron kínáljuk a vásár ideje alatt, és ezen felül egy nyereményjátékkal is várjuk a standunk látogatóit. Nagy figyelmet fordítunk a vásáron való megjelenésre is, arculatunkban is a színvonalat szeretnénk képviselni.

Új helyre költöztünk, ennek a kommunikációja is a KEMEXPO-n való részvételünk egyik feladata.

hqtb

Látványos STIHL Timbersports bemutató

Favágó show várja a látogatókat a KEMEXPO szombati napján, amely a STIHL TIMBERSPORTS SERIES-nek, a favágás témakörében rendezett nemzetközi versenysorozatnak kifejezetten a közönség szórakoztatására létrehozott formája.

A verseny gyökerei Kanadába, az USA-ba és Új-Zélandra nyúlnak vissza. Ezekben az országokban az erdei munkások a szakmájuk legjobbjának kiválasztásához helyi favágóversenyeket rendeztek. Ezekből az erőpróbákból az idők során magas sportszínvonalú, professzionális versenyek fejlődtek ki. Időközben a STIHL TIMBERSPORTS SERIES a favágóversenyek királyi osztályává vált. Európa-szerte kb. 300 sportoló vesz részt aktívan ilyen jellegű versenyeken. A versenyszámok nemcsak erőnlétet, hanem jelentős technikai tudást, tapasztalatot is megkívánnak.

Az Erdő-Mező Online korábban tudósított a tatai Rotáció Expo-n lezajlott bemutatóról, amelyről videót is készítettünk. Ezt IDE kattintva tekintheti meg!

sIMG_7010

KEMEXPO 2013 programja

2013. április 12-14. között, naponta 09-től 18 óráig várjuk Kedves Látogatóinkat!
A belépés ingyenes!

Április 12. (péntek)
10:00 Ünnepélyes megnyitó
11:00 Tombolasorsolás
13:00 Tombolasorsolás
16:30 A Tatabányai Sportklub Birkózó Szakosztályának bemutatója
17:00 Tombolasorsolás

Április 13. (szombat)
11:00 Tombolasorsolás
13:00 Tombolasorsolás
15:00 Stihl Timbertsports Series favágó show
16:00 Zumba bemutató
17:00 Tombolasorsolás

Április 14. (vasárnap)
11:00 Tombolasorsolás
13:00 Tombolasorsolás
14:00 Virágkötészeti bemutató (Tóth György mester virágkötő – Virágszínpad)
15:00 Mikro Mágia és lufihajtogatás Juhász Marcell bűvésszel
17:00 Tombolasorsolás

Állandó programok:
Kézműves foglalkozások
Ugrálóvár
Interaktív, számítógépes játszóház

(kemexpo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?